Acasa  »   Lucrarile Noastre  »   Apartament Crown Plaza Park , Chisinau
22.04.2021     1922

Apartament Crown Plaza Park , Chisinau

Acest proiect minunat este rezultatul unei colaborari intre designerul Cocopelli, Daracci Irina si designerii de interior Lana Arutina si Katea Coral.

Proiectul a fost realizat in decurs de 5 luni de zile, timp in care a fost elaborat proiectul tehnic, au fost selectate materialele oportune, mecanisme de deschidere, asa in cit sa fim siguri ca facem exact ceia ce si-a imaginat designerul

In vitrina a fost incorporata banda led in culoare calda. Profilul negru si sticla tonata ofera un aspect elegant. Deja la capitolul decoratiunilor, atunci cind Lana isi finisa opera, a observat ca balamalele in culoarea lor standarta , nu se imbina frumos cu restul compozitiei si a decis sa le coloreze in negru:)

Masa de lucru dispune de sertare cu inchidere lenta si rafturi pe perete, iluminate cu banda led. Politele sint decorate cu profil din mdf

Asa cum acest dormitor are dimensiuni modeste, sa optat pentru o carcasa din metal, astfel incit consola sa nu incarce mult spatiul. Toate mecanismele folosite sint cu inchidere lenta si de o calitate superioara!

Dresing-ul cu usi din sticla si iluminare interioara ,deasemenea contribuie la atmosfera aerata a dormitorului

In dormitorul pentru oaspeti a fost prevazut dulapul ce inrameaza patul, astfel se economiseste spatiul. Fronturile in culoarea peretilor si fara minere vizibile, practic il fac invizibil.

Usile sint din mdf vopsit, ceia ce a permis efectuarea unei freze speciale pe margine, astfel incit sa fie comod de deschis dulapul

In antreu avem o consola si un dulap mic, in care se scunde panelul de iluminare, dar care a fost mascat cu oglinda si profil auriu, partea din mijloc este usa.