Acasa  »   Despre noi

Cocopelli - In stilul casei tale


Compania Cocopelli a fost fondata in 2015, de catre doi parteneri, Marian Pavel si Mardari Mihail. Ambii cu experienta vasta in domeniul producerii mobilierului, experienta acumulata pe parcursul anilor lucrati in cadrul unor mari companii din domeniu , de pe piata locala.

Pe parcursul acestor ani , compania a evoluat si si-a capatat reputatia de partener de incredere, pentru numeroase companii de design interior, designeri independenti, agenti economici si desigur consumatorii finalii.

Personalul experimentat si utilajele performate, cu care este dotata producerea, ne permite astazi sa indeplinim chiar si cele mai creative idei, idei pe care multe alte companii le refuza din cauza gradului inalt de risc. In proiecte mari, interesante , tot timpul este riscul ca ceva nu se va primi din prima data, va trebui refacut, dar asta si inseamna -Mobila la comanda!

Noi nu ne temem de greutati si acceptam provocari!

Compania Cocopelli este partenerul ideal pentru dumneavoastră daca optati pentru o mobila total diferita decit ceia ce ofera piata.
In fiecare proiect includem elemente unice, personalizate, pe care cu siguranta nu le veti mai intilni in alta locuinta.
Scopul nostru este să creeăm mobila care sa va reprezinte, adaptată spatiului, bugetului și dorințelor fiecărui client. Mobila se face la comandă , pe dimensiunile, culorile si cu accesoriile dorite (sertare , balamale , sisteme de deschidere , manere, materiale Pal, Mdf sau Lemn). Se pot realiza , de la bucătării , mobilier de living , dormitoare complete , dulapuri cu uși glisante , mobilă de baie sau pentru copii, pînă la mobilier de birou sau spații comerciale. Cocopelli partenerul tau de incredere.