Acasa  »   Lucrarile Noastre  »   Conlucrare: Designer de interior-Cocopelli, Apartament 130 mp2 ,Strada Ciocirliei, Chisinau
02.03.2020     2816

Conlucrare: Designer de interior-Cocopelli, Apartament 130 mp2 ,Strada Ciocirliei, Chisinau

In acest proiect am conlucrat cu compania de design interior-Makani.
Conlucrarea noastra a inceput cu 3 ani in urma si pe parcursul acestor ani am realizat numeroase proiecte deosebite si pline de originalitate. Compania Makani este unul din partenerii nostri pe care il recomandam prietenilor , cu incredere!

Pentru clienti este foarte avantajos sa comande mobilierul la partenerii companiilor de design, care au elaborat interiorul, deoarece pot fi siguri ca proiectul va fi realizat asa cum l-a conceput autorul.
Nu tot timpul mobilierul poate fi executat exact ca in proiectul de interior, din anumite motive, sau nu se incadreaza in bugetul disponibil sa materialele alese nu permit. Anume in asa cazuri avantajul se resimte cel mai bine, asa cum designerii impreuna cu producatorii de mobila gasesc solutii optime, avantajoase pentru beneficiar.

In proiecte noastre folosim materiale precm : Pal melaminat, mdf paneluri, mdf vopsit , mdf furniruit si lemn. Deasemenea lucram cu sticla, microciment, metal.
In dependenta de proiect, alegem materialele necesare pentru a realiza ideile designerului.