Acasa  »   Lucrarile Noastre  »   Bucatarie intr-un stil combinat cu elemente din clasic si modern, un stil original, ce confera o atmosfera primitoare si unica. Str. Ciocirliei, obiect 1.
29.05.2019     4007

Bucatarie intr-un stil combinat cu elemente din clasic si modern, un stil original, ce confera o atmosfera primitoare si unica. Str. Ciocirliei, obiect 1.

In acest complex de locuite, am mobilat un apartament intreg. Lucrarile au inceput inca la etapa de reparatie, o decizie foarte corecta, asa cum au fost posibil de facut modificarile necesare ( surse de iluminare, amplasarea electrocasnicelor)

Fronturile sint produse din MDF vopsit. Pentru partea de jos s-a optat pentru culoarea alb mat, iar pentru partea de sus - o nuanta de mocco lucios. Fronturile de jos au minerele incorporate, lucru posibil doar in Mdf vopsit sau lemn. Fronturile de sus se deschid cu ajutorul mecanismelor HF ( dubla deschidere) , pe partea interioara a usii este montat un miner din metal, pentru a spori conforul de utilizare.

Frigiderul este incorporat iar beneficiarul pe parcurs a schimbat modelul, este fara congelator si respectiv usa lui este una intreaga si nu divizata in doua, cum este la frigiderele standart. A fost necesar sa modficam putin proiectul 3D si intr-un final ne-am refuzat de minerul frezat, solutia a fost unul ascuns in lateral.

Masa de lucru este din quartz alb. acest lucru ne permite sa montam chiuveta sub blat si sa aplicam o plinta estetica, la fel din quartz. Inca un plus a acestui material, este lipsa conexiunii vizibile intre partile de masa.

Inca un "must have" in orice bucatarie, astazi, este iluminarea zonei de gatit! In acest proiect am utilizat iluminarea cu banda led, care este montata intr-un canal metalic, ce se incorporeaza in partea de jos a dulapurilor. Culoarea luminii este neutra, una din cele mai reusite pentru interior.

Aici vedem cum arata mobilierul fara iluminare, cam trist, dupa parerea noastra!
Scopul nostru, in orice proiect, este sa scoatem in evidenta toate plusurile materialelor folosite, indiferent de pretul lor. Stim sa facem mobilier unic, care reprezinta anume felul de a fi a beneficiarilor!