Acasa  »   Lucrarile Noastre  »   Bucatarie in stil minimalist, o solutie ideala pentru spatiile modeste
16.05.2019     3749

Bucatarie in stil minimalist, o solutie ideala pentru spatiile modeste

Atunci cind spatiul destinat bucatariei nu este unul generos, dar ne dorim sa avem destul spatiu de depozitare, masa de lucru si tot odata sa nu avem senzatia de imbulzeala, stilul minimalist este o solutie oportuna!

In imagine avem o bucatarie cu fasade din Mdf vopsit si pal melaminat Egger, o combinatie foarte solicitata, reusita si nu in ultimul rind, avantajoasa, permite obtinerea unui pret moderat. Mecanismele folosite sint marca Blum. Pentru a obtine senzatia de mobilier aerat, am decis sa ne refuzam de dulapurile inalte pentru partea de sus si astfel am amplasat uscatorul de vase in doua sectii alaturate.

Sertarele la fel au mecanism de deschidere Blum, iar Mdf-ul vopsit ne-a permis sa ne refuzam de minerele metalice . Este o metoda comoda de a face minerele incorporate, doar ca poate fi practicata la o gama limitata de materiale ( mdf vopsit, lemn)

Masa de lucru este Egger, adica din lemn prelucrat, acelasi material care se foloseste la producerea palului melaminat, doar ca stratul de melamina cu care este acoperit este mai rezistent. datorita faptului ca sint de la acelasi producator, culoarea coincide cu cea a palului folosit pentru corp si fasadele de sus.

In penalul de linga frigider am incorporat cazanul, contorul de gaz si masina de spalat. Briul este confectionat din sticla vopsita, in culoarea fasadelor.