Acasa  »   Lucrarile Noastre  »  
04.03.2019     3914

Recent in Chisinau s-a deschis un magazin pentru gurmanzi adevarati. Aici pot fi gasite ciocolate de o finete nemaipomenita, vinuri selecte, cascavaluri, icre, cafea, ceai, si multe alte bunatati, de care nu mai gasiti nicaieri in oras!

Proprietarul afacerii este o doamna rafinata, ambitioasa si am putea spune curajoasa. Dupa ce si-a facut studiile in Europa si a dobindit cunostinte cum trebuie prestate calitativ serviciile si cum trebuie sa arate un produs scump, ea a decis sa revina acasa si aici sa-si implimenteze cunostintele, fiind ferm convinsa ca piata noastra este pregatita pentru produsul ei!

Desigur ca in acest domeniu conteaza fiecare detaliu, cum arata cladirea, cum miroase in interior, cum te-a intimpinat vinzatorul si desigur cum sint prezentate produsele. Anume la prezentare am avut placerea de a conlucra. A fost un proiect de aploare, inedit pentru noi.

Impreuna cu designerul de interior , Talmaci Olga (autorul proiectului) am ales materiale, practic am scotocit toata piata de materie prima pentru mobilier si nu numai, pentru a obtine efectul dorit.
Am folosit paneluri din mdf lucios, mdf vopsit mat, mdf vopsit lucios si patina aurie, pal melaminat, sticla organica, oglinzi, oracal auriu mecanisme incepind cu cele standart si finisind cu Blumm.

Pentru pastrarea produselor au fost comandate frigidere speciale, care au fost incorporate in mobilier astfel incit sa arate ca un tot intreg

Efectuarea acestui proiect, incepind cu schitele tehnice si finisind cu montarea mobilierului, a durat aproximativ 3 luni, ceia ce este specific proiectelor de asa gen. Ceva nu s-a primit din prima, a trebuit sa refacem, sa cautam alta solutie, citeceva s-a modificat in procesul de montare.

Astazi , acest magazin , este unul din cele mai frumoase din Chisinau, si ne mindrim ca am participat si noi la crearea lui!