Acasa  »   Lucrarile Noastre  »   Bucatarie cu fasade din MDF cu pelicula
04.02.2019     5152

Bucatarie cu fasade din MDF cu pelicula

Bucataria este printre primele piese de mobilier de care ai nevoie atunci cind te muti in casa noua. Asa cum reparatia si achizitionarea mobilierului este o provocare financiara destul de mare, facem tot posibilul sa ne incadram in bugetul prestabilit, dar si sa respectam toate doleantele stilistice ale beneficiarului.

In acest proiect am obtinut practic cel mai bun raport pret calitate.
Atunci cind faci reparatie si mai trebuie si sa mobilezi tot apartamentul, pretul desigur are un rol foarte important, dar desigur ca am vrea si sa nu fie cea mai sipla complectatie tehnica.
Fasadele la aceasta bucatarie sint din MDF cu pelicula, unul din cele mai raspindite materiale, anume din cauza pretului. Tot odata se cunoaste si riscul pentru asa gen de material-poate sa se desprinda pelicula.

Noi oferim garantie la mobilier -3 ani si am cautat un partener de incredere pentru acest material, sintem siguri ca nu se desprinde. Conlucram de mai bine de 7 ani si cunoastem din interior procesul de producere, din ce motiv ppoate sa se desprinda pelicula si cum a fost exclus riscul

Desigur pretl nu este influentat doar de materialul pentru fasade, un rol important il joaca si mecanismele. Am mers pe aspectul practic-am ales mecanisme care sa isi indeplinesca partea functional, adica strictul necesar.
Pentru partea de sus , in zona cu uscator sa folosit un mecanism destul de costisitor de la Blumm, dar este unicul care ofera asa posibilitate de deschidere si face sectia comoda in utilizare. Uscatorul este din inox si cu siguranta de calitate buna.
In dulapurile urmatoare am folosit mecanisme standart de deschidere, care sint mult mai avantajoase ca pret fata de mecanismele din categoria premium, desigur , din punct de vedere al proprietatilor tehnice sint mai simple, dar functia de deschidere orizontala a fasadelor o indeplinesc.

Pe partea stinga avem un frigider incorporat. La capitolul tehnica incorporata tinem sa atentionam ca tehnica este necesara la momentul proiectarii mobilierului

Linga frigider avem un dulapior in care s-au ascuns tevile si tot odata este un loc incapator de depozitare.

Din mecanisme pe partea de jos avem balama cu amortizare si sertare Hettich. sertarele sint in versiunea de baza, adica vedem lateralele sertarului din pal, in versiunile mai avansate si respectiv mai scumpe, lateralele sint din metal sau sticla. din punct de vedere practic , sint super OK, au inchidere lenta si rezistenta sporita.
Asa gen de sertare, chiar si in versiunea de baza sint mai costisitoare comparativ cu patinele standart (telescopice), dar consideram ca este un minim de tip de sertar ce se merita de pus la bucatarie, sint mai comode in exploatare si un termen de viata mai lung.

Iluminarea cu led a zonei de lucru deja este un "must have" in bucatarie , poate fi de diferite nuante , in dependenta de stilul bucatariei. Noi recomandam culoare alba calda, este mai placuta pentru ochi .