Acasa  »   Lucrarile Noastre  »   Bucatarie cu fasade din paneluri AGT si oglinda sablata
11.09.2018     2835

Bucatarie cu fasade din paneluri AGT si oglinda sablata

In acest proiect am combinat elemente clasice, cum ar fi desenul de pe oglinda ,cu rmateriale si mecanisme moderne. Comandatarul s-a adresat la noi prin recomandare, avind deja proiectul facut, functia noastra a fost sa il ajustam la dimensiunile reale ale camerei si sa il producem si sa il montam .

Dulapul cu usi din oglinda este ingust si are rolul sa mascheze o coloana. Aici cu usurinta pot fi depozitate produse in cutii sau borcane. Oglinda are in spate o pelicula de protectie pentru a asigura duritate si siguranta in cazul in care se loveste- nu cad cioburi..

In dulapul deasupra chiuvetei este montat uscatorul pentru vase si pentru mecanismul de deschidere sa optat pentru HF de la Blum, dubla deschidere a fasadelor.

Corpul bucatariei este exeutat din pal melaminat Egger, fasadele din paneluri MDF lucioase. Pentru plinta am convenit intr-un final sa utilizam piatra artificiala, asa cum erau mai multe colturi, elementele de conexiune ale plintei de plastic nu aveau un aspect estetic placut.
In majoritatea proiectelor , pe parcursul montarii apar scimbari din motiv ca la etapa de proiectare nu tot timpul e posibil de prevazut toate momentele care pot sa apara. Solutionarea acstor momente face diferenta intre profesionisti si amatori.